Cart

Prosop din muselina cu capison, 80x80 cm, blue Kreis design

Cod produs: 30070_blue

Producator: Kreis Design

65,00 lei
cu TVA Livrare in maxim 3 zile

Prosop din muselina cu capison, 80x80 cm, Kreis design
moale, fin cu pielea bebelusilor.

Cantitiate
Add to wishlist

Prosop din muselina cu capison, 80x80 cm, Kreis design

Prosopul cu glugă din muselină, extra absorbant și 100% natural pentru micuțul tău.
Fabricat din țesătură fină de bumbac, acest prosop de baie este prietenos cu pielea și perfect pentru a-l freca și usca după o baie plină de distracție.
Confectionat din muselina dubla, 140g/mp
Dimensiunea: 80x80cm
Recomandat de la nastere pana la aprox. 24 luni.

Prosoapele cu capison pentru bebeluși sunt fabricate dintr-o combinație de muselină și finet (molton), oferind o textură moale și delicată pentru pielea sensibilă a bebelușilor.
Realizate exclusiv din bumbac, aceste prosoape sunt absorbante și respirabile, menținând confortul micuților în timpul și după baie. Designul cu capison asigură o uscare eficientă a părului și menține bebelușul călduros și învăluit în confortul materialului natural.

Prosopul cu capison din muselină dublă și finet (molton) oferă o textură extrem de moale și absorbantă. Cu o combinație de muselină dublă pentru delicatețe și finet pentru absorbție sporită, acest prosop îmbracă bebelușul într-o îmbrățișare plăcută după baie. Fabricat cu grijă din materiale de înaltă calitate, asigură o uscare rapidă și confort pe termen lung pentru pielea sensibilă a micuțului tău.

Pentru a menține calitatea materialului din molton și finet, se recomandă spălarea acestuia cu delicatețe. Folosește apa la o temperatură moderată, evitând temperaturile ridicate care pot afecta fibrele. Utilizează un detergent delicat, fără aditivi agresivi, și evită înălbitori sau înălbitori chimici. Se recomandă spălarea manuală sau în mașina de spălat la un program pentru haine delicate. Evită stoarcerea excesivă și usucarea la temperaturi mari, preferând uscarea la aer liber sau la o temperatură scăzută. Respectând aceste sfaturi, vei păstra prosopul cu capison din molton și finet într-o stare excelentă pe termen lung.

Se spala normal la 30°C.

Material:
100% bumbac

Fabricat in Romania

30070_blue
9014529300702

16 alte produse din aceeasi categorie

Acest site web folosește cookie-uri pentru a va asigura că aveti cea mai buna experienta pe site-ul nostru