Cart

DESPRE NOI:

Din 1995, s-a nascut experienta noastra in domeniul comercializarii articolelor pentru copii. Apoi cu pasiune si competenta, din 2004 am selectat cateva branduri cu care lucram si in prezent.

Suntem o companie de familie ce ani de zile a adus zâmbetul pe buzele multor familii și copii.

Kreis Design SRL este importator de articole pentru copii ale marcilor: ABC Design, A.Hausmann, Fillikid, Osann, Storchenmühle, Rotho Babydesign, Napup, Seven, Kaufmann si producator de scutece din finet și muselină, saltele pentru patuturi/tarcuri pentru copii, protecții pentru pat și protecții impermeabile, lenjerii de pat, pilote, perne, etc.

Toate produsele noastre sunt necesare pentru cresterea si siguranta copiilor intre 0 si 12 ani.

Deoarece copiii sunt pretiosi ne-am gandit sa avem ca prioritate: siguranta copilului dumneavoastra atunci cand alegeti produsele importate si distribuite de noi.

PRODUSE SI SERVICII:

Articolele pentru copii pot fi achizitionate din magazinele specializate in vanzarea articolelor pentru copii si parintii, hipermarketuri, supermarketuri, farmaciii si magazine on-line.

Produsele sunt importate din Comunitatea Europeana, calitatea lor o certificam prin service si garantii acordate intre 6-24 luni.

REFERINTE:

Produsele: ABC Design, A.Hausmann , Fillikid, Osann, Storchenmühle, Rotho Babydesign, Napup, SEVEN, oferite consumatorilor sunt testate, corespund si respecta  normativele CEE de securitate si confort.

SIGURANTA si CALITATEA sunt  atributele de baza ale marcilor importate. In ceea ce priveste SIGURANTA, toate produsele comercializate sunt in concordanta cu ultimele standarde EN (referitoare la: carucioare, scaune auto, paturi, scaune de luat masa, saltele, accesorii) si omologari in conformitate I-size R129 si ECE R44/04 (referitoare la scaunele auto si inaltatoare auto).

Brandurile importate: ABC Design, A. Haberkorn (A.Hausmann) Osann, Storchenmühle, Fillikid, Rotho Babydesign, Napup, Seven, Kaufmann au certificate „TÜV” si „GS”. In ceea ce priveste CALITATEA, garantia este rezultatul unei tehnologii avansate si a unui control strict al procesului de fabricatie.

FILOZOFIA:

Motto-ul nostru este acela de a servi clientii cu produse care au calitate de top si a le oferi servicii unice. Acordam atentie mediului inconjurator iar produsele importate sunt in concordanta cu principiile ecologice referitoare la mediu.

Alegeti Kreis design pentru: "Confortul celor mici!"

Pentru o viata mai sigura!

Echipa,

Va multumeste pentru alegerea facuta !

Administrator,

Mariana Soitan
+40770 729 447
+40745 108 857

Acest site web folosește cookie-uri pentru a va asigura că aveti cea mai buna experienta pe site-ul nostru