Cart

Geanta pentru scutece Paloma grey - Fillikid

Cod produs: 6410-17

Producator: FILlIKID

325,00 lei
cu TVA Livrare in maxim 3 zile

Geanta pentru scutece Paloma grey - Fillikid

Cantitiate
Add to wishlist

Geanta pentru scutece Paloma grey - Fillikid
Geanta practică pentru accesorile bebelusului tau.
A fi în călătorie cu bebelușul sau copilul mic înseamnă: ai nevoie de o mulțime de accesorii, de la scutece la șervețele umede la gustări mici sau o suzetă!
Cu geanta pentru scutece Palma cu saltea de infasat si geanta termica de la Fillikid ai tot ce important la indemana si esti, de asemenea, deosebit de la moda pe drum. Fie ca un cumpărător casual cu cureaua de transport, ca o geantă elegantă cu mâner sau relaxată atașată la cărucior - geanta pentru scutece Fillikid este garantat să devină un însoțitor de lungă durată.

Geanta compactă cu închidere practică vă oferă mult spațiu de depozitare datorită unui compartiment principal mare și multor compartimente interioare bine gândite, precum și unui compartiment exterior cu fermoar pentru obiecte de valoare. Toate buzunarele oferă suficient spațiu pentru șervețele umede și scutece. Cu câțiva pași simpli ai totul pregătit și îți poți schimba micuța comoară confortabil oriunde.
Accesorii practice pentru fiecare iesire

Geanta termica inclusa in aceeasi culoare pastreaza orice bautura calda sau rece pentru o perioada indelungata si poate fi atasata si in interior sau exterior. In plus, primesti un saltea de infasat Fillikid, care poate fi pliat cu usurinta si ofera bebelusului tau o suprafata confortabila de culcare. Țesătura robustă din nailon este foarte ușor de curățat și poate fi șters cu o cârpă umedă, în cazul în care se murdărește destul de mult pe locul de joacă. Datorită atașării practice cu cârlige, geanta pentru scutece poate fi atașată oricând la cărucior.

Material: nailon
Dimensiuni: 43 x 35 x 25 cm
Instrucțiuni de îngrijire: ștergeți cu o cârpă umedă

6410-17
9120123442196

16 alte produse din aceeasi categorie

Acest site web folosește cookie-uri pentru a va asigura că aveti cea mai buna experienta pe site-ul nostru