Renuntarea la comanda

In conformitare cu legislatia in vigoare ( O.G. 130/2000 ) cu modificarile si completarile ulterioare, renuntarea la comanda este aplicabila doar persoanelor fizice.

Consumatorul are dreptul sa renunte la comanda  in termen de 10 zile lucratoare de la data primiri produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv.
Notificarea poate fi facuta:
- in scris: mesaj telefonic; mail;
- telefonic la numerele afisate pe site

Atentie! - produsele ce tin de igiena , nu se returneaza.

 Returnarea produsului/produselor

Consumatorul are dreptul  de a returna produsul/produsele in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, de la data primirii lor de catre acesta. Singurele costuri care vor fi suportate de catre client sunt costurile de transport ale produselor returnate.
Comerciantul are obligatia sa ramburseze  sumele platite de consumator pentru produsele returnate  in cel mult 30 de zile de la data notificarii.

Consumatorul nu poate returna produsele daca:
- au fost executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate
- nu sunt in ambalajul original nedeteriorat, nu sunt insotite de toate accesoriile si documentele originale.

In cazul produselor returnate in ambalaje incomplete sau deteriorate ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului.

In cazul produselor returnate care prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau accesorii lipsa ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o parte din valoarea produsului(suma comunicata consumatorului). Suma va fi stabilita dupa evaluarea pagubelor.

Returnarea produselor se face la adresa punctului de lucru din Sat Valsanesti, Comuna Musatesti, Judetul Arges, 117531, Str. Principala nr 206, Telefon 0787299936


Top