Cum comand?

Atentie - Comanda minima pentru livrare este de 200 lei

---------------------------------------------------------------------------------------------

Inainte de a plasa comanda va reamintim urmatoarele:

Ne luam angajamentul sa iti pastram datele cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .

Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Scopul colectarii datelor este:

1. Procesarea datelor personale din formularul de inregistrare online precum si plasarea comenzilor pe site-ul nostru, cat si informarea “Clientilor/Cumparatorilor” privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda.

2. Trimiterea de Newslettere doar persoanelor care atunci cand sau autentificat a solicitat acest aspect.

Prin completarea datelor in formularul de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date la Kreis Design inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17126, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1/2.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Kreis Design poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului doar furnizorilor de servicii de curierat. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inainte de a plasa o comanda trebuie sa gasiti produsul de care sunteti interesat. Folositi-va de meniul din stanga pentru a naviga printre categoriile si subcategoriile de produse.

Daca stiti deja cam ce doriti sa cumparati va puteti folosi de campul „cauta” din partea de sus a paginii pentru a gasi exact produsul dorit.

Atentie! Introduceti cat mai putini termeni astfel incat programul de cautare sa va aduca rezultate ( ex. carucior in loc de carucior 3 roti).

Odata ce ati gasit produsul ce va intereseaza, aflati mai multe detalii despre acesta apasand butonul „detalii produs” care va va redirectiona catre pagina cu detalii suplimentare. Daca detaliile oferite pe aceasta pagina v-au convins ca acesta este produsul pe care il cautati puteti plasa comanda in trei modalitati diferite: comanda telefonica, comanda online, sau coamanda prin e-mail.

Cea mai simpla si rapida modalitate de plasare a unei comenzi este comanda telefonica:

Pentru aceasta va stau la dispozitie consultantii nostrii de vanzari in fiecare zi de Luni pana Vineri de la 09°° – 17°°.

0745.108.857  
0728.089.511 

Pentru a plasa comanda online selectati cantitatea sau culoarea - daca este cazul - apoi apasati butonul „adauga in cos” . In partea dreapta vezi avea “cosul de cumparaturi” . Daca accesati  pagina „cosul de cumparaturi”  veti vedea produsele ce le-ati adaugat in cos, cantitatea aferenta, precum si costurile de expediere si costurile totale ale tuturor produselor din cos. Cantitatea produslor comandate o puteti modifica schimband numarul din casuta corespunzatoare dupa care apasati butonul „modifica”. Apasand butonul sterge din dreptul fiecarui produs puteti inlatura produsul din cos.

Daca  doriti sa mai adaugati si alte produse in cosul de cumparaturi apasati butonul „continua cumparaturi” iar daca aceasta este comanda d-voastra finala apasati butonul „finalizeaza comanda”.

Cei care au un cupon de reducere vor introduce codul acestuia anterior apasarii butonului „finalizeaza comanda” si vor da click pe „foloseste cupon”.

Pentru a finaliza comanda aveti doua optiuni: fie continuati plasarea comenzii fara a va crea un cont la noi pe site, fie va creati un cont lucru ce va va permite sa plasati mai usor o viitoare comanda si veti avea acces la istoricul comenzilor d-voastra. Daca aveti deja un cont trebuie doar sa va autentificati cu user si parola. Indiferent de modalitatea prin intermediul careia doriti sa finalizati comanda veti fi rugati sa ne furnizati detaliile pentru facturare - puteti opta pentru facturare pe persoana fizica (bon fiscal) sau persoana juridica.

Daca aveti creat un cont puteti avea mai multe detalii de facturare salvate din care veti putea selecta una in momentul finalizarii unei comenzi sau veti putea introduce o adresa noua. Adresa de livrarea va putea coincide cu cea de facturare (se selecteaza automat) sau veti putea introduce o alta adresa de livrare.

Tot ce mai ramane de facut este sa selectati metoda de plata: ramburs la curier sau ordin de plata. Efectuarea platii  prin ordin de plata implica automat ca banii sa fi intrat in contul nostru inainte ca produsle sa fie trimise catre dvs.

Pe considerentul de a grabi livrarea va rugam sa ne trimiteti pe e-mail o copie a ordinului de plata indata ce ati efectuat tranzactia.

Atentie! Nu efectuati nici un fel de plata pana nu veti fi contactat de catre un consultant de vanzari care va va confirma disponibilitatea produselor si va va informa asupra sumei pentru transport.

Orice comanda plasata online va fi confirmata de consultantii nostrii de vanzari, telefonic, inainte de expediere.

Puteti opta si pentru plasarea comenzii prin e-mail, caz in care avem nevoie de la d-voastra de urmatoarele informatii:
Detalii facturare /livrare: nume, prenume si adresa
Metoda de plata: plata ramburs sau prin ordin de plata
Detalii contact: telefon si adresa de e-mail
Produsele comandate: Numele sau linkul produselor care doriti sa le comandati precum si cantitatea, respectiv culoarea daca este cazul.

Adresa de e-mail pe care puteti trimite aceste informatii este office@kreisdesign.ro

Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie la numerele de telefon 0745.108.857, 0728.089.511 sau la adresa de e-mail office@kreisdesign.ro

Modalitati de plata

Ca modalitati de plata puneti opta pentru: plata la livrare si plata prin transfer bancar.

Plata la livrare

In momentul in care produsele comandate va sunt livrate veti putea plati direct curierului care va va inmana coletul. Suma pe care trebuie sa o platiti este cea care v-a fost comunicata de catre consultantii nostri, suma care va fi trecuta si pe documentele de insotire a marfii.

Plata prin transfer bancar

Efectuarea platii  prin ordin de plata implica automat ca banii sa fi intrat in contul nostru inainte ca produsle sa fie expediate catre d-voastra. Pe considerentul de a grabii livrarea va rugam sa ne trimiteti pe e-mail o copie a ordinul de plata indata ce ati efectuat tranzactia.

Atentie! Nu efectuati nici un fel de plata pana nu veti fi contactat de catre un consultant de vanzari care va va confirma disponibilitatea produselor pe stoc

Modalitati de livrare

Livrarea produselor se efectueaza prin serviciile de curierat rapid.

Daca produsul comandat depaseste valoarea de 500 lei transportul este gratuit , exceptie de la aceasta regula in cazul in care exista km suplimentari.

Daca produsul comandat este sub valoarea de 500 lei pretul transportului este suportat de catre client si se ridica la suma calculata in functie de greutatea produsuilui si valoarea de rambursare. Astfel, d-voastra ca si client veti sti exact cat veti plati pentru comanda efectuata.

Pentru livrarea coletelor in localitatiile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat,chiar daca valoarea comezii este peste 500 lei. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda.

Coletele vor fi preluate de catre firma de curierat in 24 de ore de la confirmarae comenzii.

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri intre orele: 09°°-18°°, iar sambata pana la 15.


Top