Kreis Design este inregistrat ANSPDCP sub nr. 17126 cu privire la protectia datelor Dvs personale conform art.24 alin.(2) din Legea nr. 677/2001.

Politica de confidentialitate
Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

Ne luam angajamentul sa iti pastram datele cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate.

Din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date .

Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Scopul colectarii datelor este:

1. Procesarea datelor personale din formularul de inregistrare online precum si plasarea comenzilor pe site-ul nostru , cat si informarea “Clientilor/Cumparatorilor” privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda.

2. Trimiterea de Newslettere doar persoanelor care atunci cand sau autentificat a solicitat acest aspect.

Prin completarea datelor in formularul de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date la Kreis Design inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17126, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1/2.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Kreis Design poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului doar furnizorilor de servicii de curierat. 

SC KREIS DESIGN SRL, detinatorul legal al acestui site isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, in pagina "Politica de confidentialitate" fara o alta notificare .

1. Informatii personale Sunteti de acord ca furnizarea produselor prezentate pe site va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.
Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.
Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

SC KREIS DESIGN SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea site-ului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC KREIS DESIGN SRL .

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte, informarea despre promotiiile noastre sau despre orice alte promotii, ca si informarea despre activitatile desfasurate de SC KREIS DESIGN SRL in legatura cu procesul de vanzare-cumpare, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

SC KREIS DESIGN SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct(angajati SC KREIS DESIGN SRL).

SC KREIS DESIGN SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Astfel utilizatorii site-ului au dreptul de a cere SC KREIS DESIGN SRL sa confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, sau de a cere SC KREIS DESIGN SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.

Tot conform legislatiei romane in vigoare utilizatorii acestui site au dreptul de a cere SC KREIS DESIGN SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale, si acela de a cere sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@kreisdesign.ro

3. Pierderea sau alterarea datelor personale stocate pe server foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul sau.

Orice incercare de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

SC KREIS DESIGN SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate pe server daca pierderea acestora nu s-a produs din vina operatorului de date.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces.

Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC KREIS DESIGN SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.


Datorita modului intriinsec prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic sunt transmise pe cale electronica, SC KREIS DESIGN SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, SC KREIS DESIGN SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Kreis Design este inregistrat ANSPDCP sub nr. 17126 cu privire la protectia datelor Dvs personale conform art.24 alin.(2) din Legea nr. 677/2001.

Termeni si Conditii
Site-ul www.kreisdesign.ro este proprietatea SC KREIS DESIGN SRL inregistrata in Bucuresti, Sector 2, Str. LT. Anton Ionescu nr. 19,021863 , J40/7925/2015, CUI: RO14529533. Folosirea site-ului: www.kreisdesign.ro, este permisa numai in limitele metionate in prezentul document. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:
Politica de confidentialitate.
Toate informatiile furnizate de catre clientii siteului www.kreisdesign.ro for fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Informatiile personale minime necesare procesarii unei comenzi sunt: numele, prenumele, adresa de livrare/facturare, telefon, adresa de e-mail. In cazul in care optati sa beneficiati de facilitatile oferite de site-ul nostru (stadiu comanda/livrare, istoric comenzi) si va creati un cont va sfatuim sa nu instrainati datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola). Daca din diverse motive doriti sa nu mai primiti anumite informatii, sa modificati anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fiti stersi din baza noastra de date va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@kreisdeisgn.ro .
Cu toate acestea, datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor daca soliciatarea acestora se justifica in baza legii.
Kreisdesign.ro nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Pretul si livrarea
Atentie ! - Comanda minima pentru livrare 200 lei.
Toate preturile afisate pe site-ul www.kreisdesign.ro sunt exprimate in RON si contin TVA 24%. Orice comanda plasata prin intermediul siteului www.kreisdesign.ro , telefonic la numerele de pe site sau la adresa de e-mail office@kreisdesign.ro, are valoare contractuala conform legislatiei in viguare.
Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.
Livrarea produselor de pe site-ul kreisdesign.ro se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciile de curierat rapid.
Daca produsul comandat depaseste valoarea de 500 lei transportul este gratuit.
Daca produsul comandat este sub valoarea de 500 lei pretul transportului este suportat de catre client si se ridica la suma calculata in functie de greutatea produsuilui si valoarea de rambursare. Astfel, d-voastra ca si client veti sti exact cat veti plati pentru comanda efectuata.
Pentru livrarea coletelor in localitatiile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat,chiar daca valoarea comezii este peste 500 lei. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda.
Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-72 de ore de la confirmare comenzii.
Exceptie de la aceste termene fac produsele personalizate care sunt confectionate special pentru d-voastra si unde termenul de livrarea se poate prelungii pana la 2 zile in functie de numarul comenzilor aflate pe rol. Un termen aproximativ veti primii de la consultanul nostru de vanzari in momentul in care va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.
Livrarile vor fi efectuate in zilele de Luni pana Vineri intre orele: 09°°-18°°, iar la cererea dvs. si sambata.

Politica de returnare
Conform legislatiei din Romania in viguare puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 10 zile de la livrare. Legislatia se aplica persoanelor fizice ce au dreptul ca in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea produsului sa-l returneze fara invocarea vreunui motiv.
Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:
Returnarea trebuie sa se faca in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului.
Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura
Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare
Adresa de returnare Sat Valsanesti, Comuna Musatesti, Judetul Arges, 117531
Str. Principala nr 206


Costurile de transport vor fi suportate de client.
In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail pentru a stabilii detalile de returnare.

Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 15 de zile de la receptionarea returului.
Legislatia in vigoare legata de aceste aspecte o gasiti aici http://www.legi-internet.ro/index.php?id=59 si aici http://www.legi-internet.ro/index.php?id=61 .
Pentru orice informatie legate de returnarea produselor va stam la dispozitie la numerele de telefon 0745.108.857, 0728.089.511,  sau la adresa de e-mail office@kreisdesign.ro

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului kreisdesign.ro este voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni:
Toate mesajele pe care le veti primii de la kreisdesign.ro sunt ca urmare a abonarii d-voastra la newsletter si intreg continutul mesajului este proprietatea kreisdesign.ro fiind astfel guvernat de aceleasi reguli ca si siteul. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, iar d-voastra aveti oricand posibiliatatea de a va dezabona urmand instructiunile din partea de jos a mesajului primit.
Trimiterea de catre abonatii la newsletter catre o terta parte a informatilor comerciale primite de la Kreisdesign.ro este permisa doar cu asumarea deplina a raspunderii de catre abonati. Mesajele primite pe o astfel de cale nu sunt considerate a fi comunicari comerciale directe de la Kreisdesign.ro si ca atare nu sunt supuse legii comertului electronic.
Functionarea siteului
Dat fiind faptul ca siteul este gazduit de serverele unei terte parti, nu vom putea fi facuti responsabili pentru eventualele erori de functionare indiferent de natura lor. Totodata Kreisdesign.ro nu raspunde de continutul sau natura siteurilor la care se ajunge prin legaturi de pe siteul Kreisdesign.ro.
Comentariile utilizatorilor pe Kreisdesign.ro
Utilizatorii care plaseaza pe site comentarii referitor la produsele comercializate o vor face pe propria raspundere si vor garanta ca au toate drepturile asupra continutului publicat.
Kreisdesign.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen sau calomnios.
Kreisdesign.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site. Orice comentariu plasat de catre utilizatori pe site echivaleaza cu acordarea catre Kreisdesign.ro a dreptului nelimitat, gratuit, irevocabil si netransmisibil de a modifica, reproduce sau adapta sub orice forma continutul fara nici un fel de instiintare.

Raspunderi asumate
Kreisdesign.ro nu este responsabila de nelivrarea la timp a produselor atata timp cat intarzierea este datorata unei terte parti.
Kreisdesign.ro nu garanteaza in nici un fel continutul si functionarea site-ului. Descrierile si imaginile aflate pe site sunt cu titlu informativ iar societatea noastra nu garanteaza eventualele erori, lipsuri sau alte aspecte prezente pe site care pot duce la o percepere relativ diferita de realitate a produselor (nuante produs, texturi material etc.). Totusi echipa noastra incearca continuu sa va ofere cat mai multe detalii concludente despre produse si poze de calitate superioara astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai pertinenta despre fiecare produs.
Kreisdesign.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut vinovat pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul siteului.
Ambalarea produselor in vederea expedierii acestora catre client se va face de asa natura incat produsul sa nu se deterioreze la transport. Kreisdesign.ro se degreveaza de orice raspundere cu privire la integritatea produsului in momentul in care il preda reprezentantului firmei de curierat, iar acesta il preia considerand ca ambalarea este corespunzatoare.
In cazul in care produsul va fi livrat de catre reprezentantul firmei de curierat catre client iar acesta il accepta ca atare se considera ca predarea produsului a fost facuta in stare buna. Acest aspect se refera la chestiuni vizibile (ex. produs vizibil deteriorat datorita manevrarii gresite a ambalajului etc.) si nu cu privire la aspecte ce pot fi constatate doar ulterior odata cu incercarea de a folosii produsul respectiv.Totodata dorim sa precizam ca ambalajul (cutiile de carton) au menirea de a proteja produsele iar julirea sau muradrirea acestuia nu inseamna ca produsul este afectat.
Datorita numarului mare de produse este imposibila o actualizare zilnica a stocului, ca urmare este posibila ca un produs ce figureaza pe stoc sa nu fie disponibil fizic. In cazul unei astfel de situatii veti fi intotdeauna anuntati telefonic.
Preturile de pe site ale produselor si a transportului pot fi modificate oricand fara o instiintare prealabila, insa aceste modificari nu se vor aplica comenzilor deja confirmate dar nelivrate.
Imposibilitatea confirmarii telefonice a comenzii duce la anularea ei automata intr-un interval de maxim 5 zile.
In situatia ivirii unei erori in redactarea pretului sau a unei alte informatii legate de un produs clientii care au comandat respectivul produs vor fi notificati referitor la eroare iar in cazul in care nu sunt de acord cu modificarile aduse comanda va fi anulata.
In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoarea a produselor, Kreisdesign.ro se face responsabil fata de client doar cu valoarea sumei achitate de acesta pentru comanda efectuata. Garantiile oferite pentru produsele de pe site sunt garantiile oferite de catre importator/producator.
Kreisdesign.ro nu raspunde de mailurile si continutul acestora pe care utilizatorii siteului le trimit catre terte persoane folosindu-se de facilitatile oferite de acest site (ex. recomanda unui prieten etc)

Garantii
Atata timp cat produsele comercializate implica un anumit mecanism de functionare ele vor fi insotite de garantia oferita de producatorul/importatorul respectivului produs. Garantia unui produs este valabila atata timp cat produsul a fost utilizat conform instructiunilor de folosire. Pentru a putea beneficia de garantia unui produs va trebui sa returnati toate actele care au insotit respectivul produs impreuna cu toate acesoriile sale.

Dispozitii finale
Nevaliditatea sau nulitatea uneia dintre clauzele expuse anterior nu atrage dupa sine anularea valabilitatii intregului contract. Cumpararea de produse de pe acest site echivaleaza cu acordul asupra termenilor si conditilor expuse anterior si are valoare contractuala.
Urmareste-ne pe:
Magazinul online www.kreisdesign.ro este proprietatea:
SC KREIS DESIGN SRL
Romania, BUCURESTI, Sector 2, Str. Lt. Anton Ionescu nr. 19,021863 
CUI:R0 14529533
Nr.Reg.Com: J40 / 7925 / 2015
IBAN: RO16 INGB 0000 9999 0804 9586
ING BANKNV AMSTERDAM - BUCURESTI
Punct de lucru: Sat Valsanesti, Comuna Musatesti, Judetul Arges, 117531
Str. Principala nr 206


Top